Kijk wijzer! Dag 1

Van maandag 11 augustus tot en met vrijdag 15 augustus vond het Chrisko kamp weer plaats.

 

Kijk wijzer! Dag 1

Vandaag ging ons 12de zomerkamp van start met als thema “Kijk Wijzer!”.

Om tien uur vanochtend stonden we allemaal met onze fiets in een rij opgesteld om te vertrekken.

 

Zomerkamp 2014 dag 1

Dit jaar gaan we voor het eerst fietsend naar het kampterrein. Wat ook nieuw is, is het kampterrein zelf. Het zal voor ons daar de eerste keer zijn en we zijn allemaal benieuwd hoe het ons zal bevallen.

Iedereen heeft er super veel zin in en de sfeer is meteen goed. Vol goede moed vertrekken we richting Zutendaal met een zonnetje dat lekker schijnt. We fietsen de route met de minst steile bergen, maar volgens ons was dit wel de route met de mééste bergen. Onderweg hebben we geluncht in een perenveld.

Zomerkamp 2014 dag 1

Ook hebben we er nog een potje gevoetbald en lekker van het zonnetje genoten. Tijdens het fietsen hielpen de ouderen de jongeren de berg op, zodat iedereen heelhuids aankwam. Het kampterrein waar wij dit jaar verblijven is anders dan andere jaren, maar we voelden ons al meteen thuis. De slaapplaatsen, eetzaal en natuurlijk het sportveld werden meteen verkend. De middag werd ingevuld met voetballen, bal spellen, haren vlechten en het vertrouwde placemat maken. Er verscheen een lach op vele gezichten toen zij doorkregen wat er op het menu stond: hete kip met rijst, kroepoek en het toetje viel bij iedereen in de smaak.

’s Avonds zat iedereen met spanning te wachten op het ballon schieten.

Zomerkamp 2014 dag 1

Op deze manier worden we in groepjes ingedeeld waarmee we een liedje uitwerken. Het thema van dit jaar is ‘Kijk Wijzer’ en iedereen was benieuwd welke bril en welk liedje hij deze week gaat uitpakken.