Hei

Wat doen wij?

Lekker uitwaaien op de Brunssummerheide, wandelen, heerlijk zitten, voetballen of slagballen. Het maakt niet zoveel uit, het is gewoon heerlijk om als een familie te genieten van een mooie dag.

Waarom doen wij dat?

We trekken bij veel van onze activiteiten op met vier generaties. Ook bij de heidagen, doen wij dit en wordt aandacht besteed aan sport en spel en aan wat je leert van de interactie met elkaar. We zijn als één grote familie samen onderweg. Kinderen, jeugdigen en jongeren kunnen op adem komen als ze even tussen andere kinderen op kunnen gaan in hun spel. We doen dit omdat kinderen tijdens deze activiteiten ervaren dat er waarheid zit in de woorden die in de clubs gesproken werden. Want dat wat op de clubs wordt gedeeld als manier om liefdevol met elkaar om te gaan, komt in de praktijk tot uiting. De praktijk, het levende voorbeeld, is de beste leerschool!

Door wie?

De vrijwilligersgroep bij deze activiteiten bestaat uit een groep jongeren en jong volwassenen die plezier beleven aan het samen in beweging zijn en hierbij ook anderen proberen enthousiast te maken voor sport en spel.

Voor wie?

De heidagen zijn bedoeld voor jong en oud. Kinderen, jongeren, jong volwassenen en volwassenen: iedereen is welkom.

Wanneer?

Als de zon weer doorbreekt en de temperaturen aangenaam zijn, vertrekken we op vrije dagen naar de hei voor het traditionele potje slagbal!


Recente berichten