Onze nieuwe kerstkaarten zijn klaar!

Ze komen net van de drukker en liggen nu klaar om verspreid te worden: onze nieuwe kerstkaarten. Er is ook dit jaar weer door vele handen samen hard gewerkt om de kaarten te ontwerpen, te kleuren en op tijd klaar te krijgen samen met de drukker, zodat iedereen nog tijd genoeg heeft om ze te bestellen. En het resultaat mag er zijn wat ons betreft!

Ben je op zoek naar kerstkaarten die het verhaal van Kerstmis vertellen?

Wij bieden je de keuze uit 13 kerstkaarten, die op eigentijdse wijze en geheel in onze eigen Chriskodiaanse stijl, de boodschap van Kerstmis uitdragen. Want het leven van de heilige familie en alle andere personages uit het kerstverhaal is nog steeds actueel! Als je dieper durft te kijken zie je kaarten die de ontvankelijkheid van Maria en Josef weerspiegelen. Net als de tevredenheid die hun eigen was, zelfs wanneer de omstandigheden even niet zo makkelijk waren. Of misschien zie je wel de blijheid en vreugde van de eenvoudige herders, die vol verwondering opkeken naar de engel en als eerste de Blijde Boodschap mochten ontvangen dat er een Redder geboren was? Het kan ook zijn dat juist het doorzettingsvermogen van de drie wijzen je hart raakt. De drie wijzen, die de sprong in het diepe waagden, huis en haard achterlieten, zodat ze op zoek konden gaan naar de schat? Of misschien spreekt de engel tot jouw verbeelding en wil je dit jaar een kaart sturen om licht te laten schijnen in de duisternis…

Er is dus genoeg keuze in deze collectie kaarten, die een manier kunnen zijn om verbinding te maken in een tijd waar zoveel fysieke afstand heerst.

Klik op de afbeelding van iedere kaart om de kaart nog beter te kunnen bekijken. Zo kun je ook zien of de kaart rechthoekig of vierkant van vorm is.

Alle kaarten zijn gedrukt op crèmekleurig luxe papier, de envelop is bijpassend van kleur en gemaakt van dezelfde papiersoort.

De prijzen
Alle kaarten kosten €3 per stuk, inclusief de envelop.
Twee kaarten koop je voor €5!

De opbrengst van de kerstkaarten wordt besteed aan projecten van Chrisko waarvoor wij geen bijdrage van de deelnemers vragen.

Bestellen?
De kaarten zijn te bestellen via het secretariaat van stichting Chrisko. Klik HIER om een mail te sturen en je bestelling door te geven. Als deze mail niet werkt, kun je ook zelf een mailbericht openen en dit sturen aan het secretariaat. Of via ons contactformulier (klik hier) de bestelling doorgeven.

Zet duidelijk in de mail: het aantal kaarten per kaartnummer, je naam en je adresgegevens.

Indien gewenst kunnen we kaarten opsturen, dan komen de verzendkosten voor eigen rekening van de besteller. In Heerlen kunnen de kaarten opgehaald worden op afspraak.

Wil je de kaarten liever eerst in het echt bekijken? Dat kan! De kaarten zijn namelijk ook te koop bij de Bloemenboetiek ’t Boeketje. Je vindt hen op de Van Weerden Poelmanstraat 34 in Heerlen.

LET OP: Voor alle kaarten geldt: op = op!
Direct na ontvangst van je mail zullen we jouw bestelling reserveren en bevestigen, daarbij werken we op volgorde van binnenkomst. Als een kaart uitverkocht is, zullen we dat doorgeven. Als een kaart uitverkocht raakt, vermelden we dat op deze pagina.