Kerstkaarten! Ons aanbod voor 2023 ligt klaar

Ook dit jaar kun je bij ons terecht voor originele kerstkaarten. Ze zijn binnen onze kring gemaakt, dus het zijn eigen tekeningen, kleurrijke ontwerpen met het verhaal van Kerstmis. We hebben dit jaar een breed assortiment kaarten in de aanbieding. Dus ben je nog op zoek naar mooie kerstkaarten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Hieronder kun je zien welke kaarten we aanbieden. Ben je op zoek naar een mooi cadeau voor iemand anders, dan kun je natuurlijk ook een serie of een set kerstkaarten cadeau geven.

De prijs van de dubbele kaarten is €2,00 per stuk. De kaarten zijn cremekleurig of gebroken wit, altijd met een bijpassende envelop.

Bestellen? Stuur een e-mail naar stichting Chrisko. Zet duidelijk in de mail: het aantal kaarten per kaartnummer, je naam en je adresgegevens.

We kunnen de bestelling ook opsturen, dan komen de verzendkosten voor eigen rekening van de besteller. In Heerlen kunnen de kaarten ook opgehaald worden, op afspraak. We geven dan via een e-mail door dat de bestelling klaarligt (incl. adresgegevens).

Een deel van ons kerstkaartenassortiment is koop bij de Bloemenboetiek ’t Boeketje, Van Weerden Poelmanstraat 34 in Heerlen. Dus daar kun je ook gewoon even gaan kijken in het beschikbare aanbod.

LET OP! voor alle kaarten geldt: zo lang onze voorraad strekt!
Na ontvangst van je mail zullen we de bestelling reserveren en bevestigen, daarbij werken we op volgorde van binnenkomst.
Zodra een kaart uitverkocht raakt, proberen we dat direct te vermelden op deze pagina.

1 gedachte over “Kerstkaarten! Ons aanbod voor 2023 ligt klaar”

  1. Zojuist haalden we jullie inspirerende kerstkaarten uit de brievenbus. Wat zijn ze toch mooi. Heel veel dank voor jullie snelle en zorgvuldige levering. We verheugen ons het Licht van het Kerstkind (natuurlijk vanuit Chrisko in Zijn voetspoor) te verspreiden met deze kaarten !

Reacties zijn gesloten.