Interview met Vivian Kreutz bij Radio Maria

Nadat onze cd In Gods naam onder de aandacht gebracht was bij Radio Maria, zoals we dat bij iedere cd gedaan hebben,  bleek er interesse te zijn in het verhaal van Chrisko. En zo werd Vivian uitgenodigd voor een interview begin februari, in de rubriek ‘Aan tafel met …’ van de digitale radiozender Radio Maria.

In een uitzending van een uur zou Vivian haar verhaal vertellen over het ontstaan van Chrisko, hoe dat te maken heeft met haar eigen leven en over het brede scala van activiteiten van Chrisko dat zich in de loop der jaren ontwikkeld heeft. Daarbij mocht ze ook een aantal liedjes van onze nieuwste cd uitzoeken die als intermezzo afgespeeld zouden worden.

Door corona was het niet mogelijk om Vivian in de studio te ontvangen, dus moest het interview plaatsvinden via Skype. Op de afgesproken dag werd er wat roet in het eten gegooid in huize Kreutz, doordat de mannen die het riool moesten repareren per ongeluk de telefoonkabel in de voortuin raakten en het internet er kort voor de start van het interview uit vloog. Maar Vivian liet zich, ondanks de stress die dat even veroorzaakte, niet uit het veld slaan. Ze pakte de auto en reed vliegensvlug naar Marieke, waar de verbinding aangelegd werd en het interview alsnog op tijd kon starten.

Het werd een hele mooie uitzending, waarop Vivian uit het land verschillende reacties kreeg. We zijn blij dat we nu via deze link de uitzending ook met jullie kunnen delen, zodat iedereen die het nog niet gehoord had, alsnog het interview kan beluisteren.